Postia lähdössä

Viime viikonloppuna niputimme, kuoritimme ja kimputimme 4000 kirjekuorta. Tällä viikolla ne lähtevät kohti Asikkalan vakituisia asukkaita (toinen, kevyempi postitus lähtee vielä vapaa-ajanasukkaille). Mukana on tietoa valokuidusta, rakennushankkeesta, kunnan terveiset, hinnasto ja tilauslomake.

Oma liittymä kannattaa (asuinkylästä riippumatta) tilata mahdollisimman nopeasti. Vain siten saamme viestin kiinnostuksesta! Kaikki mukaan rakentamaan Asikkalaan pitkälle tulevaisuuteen kantavaa infrastruktuuria!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s