SELVITYSTILAMENETTELYN TILANNE JA PYYNTÖ TOIMITTAA PANKKITILITIEDOT JAKO-OSUUKSIEN MAKSUA VARTEN

Verkko-Osuuskunta Kuitukanavan ylimääräinen kokous on päättänyt 10.3.2022 asettaa osuuskunnan selvitystilaan osuuskunnan purkamiseksi.

Allekirjoittanut on valittu osuuskuntalain tarkoittamaksi selvitysmieheksi. Selvitystila on edennyt siten, että osuuskunnan varojenjako osuudenomistajillevoidaan aloittaa.

Osuuskunnan jakokelpoiset ovat noin 60.000 euroa, tarkentuen mm. vielävarausmaksujen palautusten ja arvonlisäveron palautusten määrällä. Varat jaetaanjäsenten pääluvun mukaisessa suhteessa huomioiden jäsenkohtaiset osuudet,niiden oikeudet ja hankintahinnat. Mikäli osuuskunnan jäsenellä on avoimia maksujamaksamatta osuuskunnalla, näiden määrä vähennetään ao. jäsenelle maksettavastajako-osasta.

Pyydämme toimittamaan jako-osuuksien maksamisten varten tilinumeronnesähköpostilla toimistomme asianajosihteeri Linnu Salapurolle 10.2.2023 mennessä.

linnu.salapuro@roedl.com

Pyydän laittamaan viestiin nimenne, tilinumeronne ja otsikoksi: ”Kuitukanavanvarojenjako”.

Jako-osuudet maksetaan helmikuun 2023 aikana.Kun varat on jaettu, laadimme asiasta vielä selvitystilaa koskevan kertomuksen ja kutsumme koolle lopettavan osuuskunnan kokouksen.

Tommi Koponen

asianajaja, Espoo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s